11 Mart 2016 Cuma

Entrikacılar ( Rakibeler #1) - Kitap Yorumu



ARKA KAPAK

Versailles karmakarışık! Versailles aklını kaçırmış!

Saray'a yeni gelen, "Kızıl" adıyla tanınan ve hakkında hiçbir şey bilinmeyen bir kızıl saçlı, tozu dumana kattı. Ünlü terzi Claude de Chinelle'in koruması altına giren bu güzeller güzeli kız, terzinin en sevdiği modeli ve esin perisi oldu. Kızıl herkesi kışkırttı! Kıskançlıktan çatlayanların, rekabet etmek için tutuşanların gözleri üzerinde. Ne ondan nefret eden Saraylı güzel Élise de la Valle ne de ona âşık olan karizmatik şövalye Philippe de Saint-Agrève, Kızıl'ın özenle sakladığı sırrını öğrenmeyi başarabildi.

Versailles Sarayı'nda dönen dolaplara tanık olmaya hazır mısınız? Gizli odalarda yaşanan dudak uçuklatıcı olaylar sizleri bekliyor. Güneş Kral'ın sarayının heyecan verici, haylaz ve kesinlikle ateşli entrikaları, daha önce okuduklarınızın hiçbirine benzemiyor!
(Tanıtım Bülteninden)




YORUM




Merhabalar :) Bugün  @hayaliokurlar tur kapsamında okuduğumuz ENTRİKACILAR yorumuyla  sizlerleyim. Yorumlayacağım bir sürü kitap var ama bu aralar kafayı Watpadd e taktığım için bir turlu fırsatım olmuyor maalesef :D


Kitabımız Rönesans Döneminde , Entrikalarla dolu bir sarayda geçiyor. Sarayda herkes hinlik peşinde :D
Herneyse , birgüm saraya Kızıl isminde bir kız geliyor ve sarayimiz Kızıl'ın güzelliğiyle altüst oluyor. Dedikodular , benzetmeler ,sırlar hak getire tabi :D

Kızıl 'ın bir sırrı var ve kitabimızın bir diğer kahramanı Elise , Kızıl 'ın sırlarını çözmeye bir yandan rekabetiyle asıl olaylar başlıyor.

Kitabı sevip sevmeme konusunda çok kararsızım . Bir yanım sevdi , bir yanim sevmedi.
İlk kitap olduğu için olayların içine çekilemiyorsunuz.Bir sır yumağı kitap baştan söyleyeyim sırların bir çoğunu öğrenemiyorsunuz  ve bu sizi sinir ediyor.İlk 100 sayfa , kimin kim olduğuna  , karakterlerin isimlerine bir turlu odaklanamıyorsunuz . Bir de araya eklenmiş anı tarzında yazılar var ki bu yazılar aklinizi daha çok karıştırıyor. 
Kitabı bitirdiğimde "EE noldu şimdi yaaa ! " dedim ben :) 
Kitabımız kısacık 200 sayfalık bir kitap ve kolayca okutuyor kendini ama ben bu dediğim durumlardan adapte olma sorunu yaşadım ve bir sure odaklanamadim. 

Kısaca Entrikacılar , özellikle tarihi aşk sevenlerin , entrikalara hayran olanların okuması gereken bir kitap.

Puanım ; 3/5

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Hunharca Okuyan Kız Template by Ipietoon Cute Blog Design and Bukit Gambang